Highlighted

After Effects: AEGP Plugin CINWARE ... failed (5027::12)

New Here ,
Aug 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Can you help me with this problem. Cinema 4 D doesn't work with AE 2020 get the sam error message as I've seen other people have had here (After Effects: AEGP Plugin CINWARE SceneLayer: Cineware AliveThread - Excecute failed (5027::12) ) but the Solutions you have seen in this forum doesn't help, any other things I could try? 

 

Skärmavbild 2020-08-31 kl. 10.25.57.pngSkärmavbild 2020-08-30 kl. 22.23.32.png 

TOPICS
Error or problem

Views

66

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

After Effects: AEGP Plugin CINWARE ... failed (5027::12)

New Here ,
Aug 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Can you help me with this problem. Cinema 4 D doesn't work with AE 2020 get the sam error message as I've seen other people have had here (After Effects: AEGP Plugin CINWARE SceneLayer: Cineware AliveThread - Excecute failed (5027::12) ) but the Solutions you have seen in this forum doesn't help, any other things I could try? 

 

Skärmavbild 2020-08-31 kl. 10.25.57.pngSkärmavbild 2020-08-30 kl. 22.23.32.png 

TOPICS
Error or problem

Views

67

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 31, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Aug 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have you checked the port 5030 sets open if you use a Firewall or anti-virus app?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 31, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Aug 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did you see this thread?

 

The question and the problem are almost identical. I see from the file path that you are on a Mac. If you are running High Siera you will probably have to roll back to AE. 2019. I can not get C4D rendering to work on my backup machine that is still running High Sierra.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 31, 2020 0
Community Beginner ,
Sep 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did you or anyone else solved this issue. Same here on a PC. Would be very happy if someone could help.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 08, 2020 0