Highlighted

Custom view not working/not appearing.

New Here ,
Jul 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

 

5A45266D-DCB2-4F3D-929A-A2FBBE01E5EA.png

 I am editing and trying to use custom view to view my pictures for a 3D object. As you can see, I am not custom view 1 and nothing is happening. nothing is appearing, it's just acting as if I am still on active camera.

Views

94

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Custom view not working/not appearing.

New Here ,
Jul 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

 

5A45266D-DCB2-4F3D-929A-A2FBBE01E5EA.png

 I am editing and trying to use custom view to view my pictures for a 3D object. As you can see, I am not custom view 1 and nothing is happening. nothing is appearing, it's just acting as if I am still on active camera.

Views

95

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 23, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jul 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The Front, Top, Left, Right, Back, and Custom 1, 2, and 3 are all isometric views used for lineing up 3D layers in AE's 3D world. You have no 3D in Pre-comp 9 so there is nothing to move around in those layers. If there are 3D layers inside Pre-comp 8 in Layer 5 you won't be able to move them around unless you open them. 2D layers are not accessable in any of the isometric views and only the Active Camera view will render.

 

It looks like you need to spend some time with the User Guide.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 23, 2020 0