• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Glitches

New Here ,
Apr 18, 2024 Apr 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

My images that I choose from "Media" or ones that I upload from my computer keep being switched out for Ai images that were used long ago. This also happens when using the Ai generator, when I click on images that have been generated, they'll be something I created in the past rather than the thing it's actually showing. This is a super irritating bug that I cannot get to fix without logging out and back in, but fixing the image is still a hassle after logging out and back in. FRUSTRATING!! The untitled image shows what the image should look like in the editor and the screenshot shows what it was switched to.
Bug Unresolved
TOPICS
Desktop Web , Generative AI , Image Editor

Views

26

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
1 Comment
Adobe Employee ,
Apr 19, 2024 Apr 19, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi 

@default36840658uy38ch

,

 

Have you tried using the other suggested browsers (Safari, Microsoft Edge, and Google Chrome) to see if it makes a difference? Did you try checking in the incognito mode? Try clearing the browser's cache and cookies, and let us know if that helps.

 

Regards,

Tarun

Votes

Translate

Translate

Report

Report