• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

dotted line running through layer

New Here ,
Dec 01, 2023 Dec 01, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I'm pretty new to AE and I'm having an issue with a dotted line running through a layer in my comp. I have a mask, wire removal, keylight, and time remap on the layer but I've clicked all those effects/transformations on and off and the dotted line remains. Does anyone know what this is? Thank you!Screenshot 2023-12-01 at 5.35.10 PM.png

Views

131

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 01, 2023 Dec 01, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@surfact32 

 

I've moved your post to After Effects for you.

 

Jane

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 02, 2023 Dec 02, 2023

Copy link to clipboard

Copied

That could be a lot of things. Anything from a corrupted file to the alpha channel between two layers or a Comp Panel rendering error caused by an odd magnification ratio and comp resolution setting.

 

The cropped screenshot doesn't tell us anything about your comp, layer structure, or settings. Figure out which layer or layers are causing the problem by turning off layers. When you find the problem layers, turn them back on, select them, press the U key twice to reveal all modified properties, make sure the comp is selected in the Project Panel so we can see the settings, then take a screenshot of the entire UI and drag it to the reply field so we can see what is going on in the comp.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 19, 2023 Dec 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hey Rick, 

 

Thank you for your help! The issue seems to be with the masks that I have for layer 31 and 32. When I altered the mask path for both layers, it made the lines disappear for a limited time. Now they're back and I'm unsure why. Here's a screenshot of layer 31 (layer 32 is identical). 

 

Thanks again!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines