rendering not working

New Here ,
Aug 19, 2022 Aug 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

when i render in my after effects, the whole video speeds up in my camara roll. even though i didnt speed it up. can someon please help me? 

 

TOPICS
Error or problem

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Aug 20, 2022 Aug 20, 2022

You need to check your framerates in the render settings, preview settings, the comp itself, footage interpretation. All this can affect and override playback speed. You may want to read the online help on some basics.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Aug 19, 2022 Aug 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

That can happen if you have an issue with your frame rate FPS, double check the frame rate in the preview settings, sometimes you may preview at 60 fps and your composition fps is 24, so be sure you use the same frame rate everywhere, in the composition settings, preview and render settings

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 20, 2022 Aug 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You need to check your framerates in the render settings, preview settings, the comp itself, footage interpretation. All this can affect and override playback speed. You may want to read the online help on some basics.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines