• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Updated to OS X Monterey, now the Video in Premiere is Black, no playback.

New Here ,
Nov 16, 2022 Nov 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi All,

 

I'm working on a Mac Pro (Dustbin), and this morning I updated the software to OS X Monterey, but unfortunately, the video in Premiere is now only black.

 

These are ProRes files, which open and play without issue outside of Premiere, but in Premiere they won't, any help is greatly appreciated.

 

 

 

Mac Pro (Late 2013),

2,7 GHz 12-Core Intel Xeon E5, 

64 GB 1866 MHz DDR3, 

AMD FirePro D700 6 GB

TOPICS
Error or problem , Hardware or GPU

Views

103

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 16, 2022 Nov 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Change your rendering mode to software only or another one if available, from File > Project setting > General > renderer. or clear preference by pressing the "option" key while opening.

 

thanks,

Suraj

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines