• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Slow external SSD

Contributor ,
Jan 23, 2024 Jan 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Okay just got another external SSD(Samsung-T7-2TB). Same footage Slog3. All of my other SSD even HD work plugged in USB-2-3-c. Speeds are great I can edit off of them without a hitch. New SSD the footage is so slow its down to a crawl/slideshow. It's plugged into USB-C for quickest speeds, I alreayd tried USB-2, as well as USB-3. I have already deleted my Cache, I have already saved the project and restarted. Weird thing is in premiere the bottom of my videos have a line at the bottom that is glitched. When I play the video off of my SSD without premiere the videos play flawlessly.

 

Oh yeah and the Waveforms for all the videos do not show up as well. The sound plays but no waveforms.

 

Just gonna use this SSD for storage you can mark this as closed. Don't have time to troubleshoot.

Bug Unresolved
TOPICS
Editing and playback , Performance or Stability

Views

57

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
1 Comment
Adobe Employee ,
Jan 23, 2024 Jan 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Confirming: The same media performs great, from other drives? Other SSD drives?

Votes

Translate

Translate

Report

Report