• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Glitchy pixels appearing on rendered video

Community Beginner ,
Feb 09, 2023 Feb 09, 2023

Copy link to clipboard

Copied

When rendering out videos, with many layers, png sequences and imported photos/videos as a .mov with alpha channel, flickering lines of pixels would appear and disappear throughout the final output.

 

mitchellk87251422_0-1676001182319.png

I am using an older version of After Effects: 17.1.0,  on a Mac (High Sierra, 10.13.6).

It seemed to be inconsistent when these glitches would appear. I rendered out several of these sequences with no issue, until a certain moment when it was appearing on every subsequent render.

 

The solution seemed to be to clear my cache before peforming each render.

 

I used Edit > Purge > All Memory and Disc Cache.

 

A couple times this didn't work, but restarting my computer, clearing the cache again, then rendering seemed to solve it.

 

Hope this can help someone else in the future!

Bug Unresolved
TOPICS
Compositing and VFX , Import and export

Views

43

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation