Skip to main content
  • 10000+ Posts
  • 274,365 Replies
10000+ Posts
Photoshop window buttons (close, minimize, fullscreen) unresponsive when macOS is set to Hebrew

כפתורי סגירה / מזעור / מסך מלא בפוטושופ לא מגיבים כש־macOS מוגדרת לעבריתשלום לצוות Adobe,אני חווה בעיה עקבית ומאוד מתסכלת בתוכנת Photoshop על מק, כאשר מערכת ההפעלה שלי מוגדרת לשפה העברית (RTL – כתיבה מימין לשמאל):- כפתורי החלון (סגירה, מזעור ומסך מלא – אלה שבפינה השמאלית העליונה) לא מגיבים ללחיצות עכבר.- גם קיצורי המקלדת הרלוונטיים (Cmd + W, Cmd + M, Ctrl + Cmd + F) לא עובדים בתוך פוטושופ.- ברגע שאני משנה את שפת המערכת לאנגלית – הכל עובד מצוין. הכפתורים מגיבים מייד, וגם קיצורי המקלדת עובדים כרגיל.- ניסיתי לשנות את שפת פוטושופ בלבד לאנגלית (דרך ההגדרות של macOS ליישומים) – זה לא פתר את הבעיה, כל עוד המערכת נשארת בעברית.- בדקתי גם דרך משתמש אחר (guest user) – וגם שם הבעיה נשארת.- כבר ניסיתי איפוס להגדרות פוטושופ וגם התקנה מחדש מלאה – הבעיה נשארת בדיוק אותו דבר.נראה שמדובר בבאג עומק שקשור לחוסר תאימות בין פוטושופ לבין macOS בשפות RTL כמו עברית וערבית. נשמח לדעת אם זה באג מוכר, ואם יש פתרון מתוכנן בקרוב. אני לא המשתמש היחיד שחווה את הבעיה הזו.המערכת שלי:- גרסת macOS: [ציין כאן את גרסת המער