• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

graphic issue while playing on timeline / source

Community Beginner ,
Jul 05, 2024 Jul 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

so i built this new pc config

CPU-AMD Ryzen 9 7950X

motherboard - asus proart x670e-creator wifi

Ram- 64 gb ddr5

graphics - nvidia geforce rtx 4080 16gb

nvme 2tb for system

 

so whenever i start new project it plays perfectly but after an hour while playing timeline

this wierd graphic glitch keeps up poping and it wont go .also it slows system .even when i add normal HD MP4 files this problem is there . i am fustrated nowi have attached video also please help me .
Capture.JPG

Bug Needs More Info
TOPICS
Computer configuration , Editing and playback , FAQ , Graphics , Performance or Stability , User experience or interface

Views

100

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , Jul 05, 2024 Jul 05, 2024

Hi sumedhp2019393,

 

We're sorry about the poor experience. We're aware of a similar preview issue & are currently working on it. For the time being, please install the Studio driver prior to version 555.85. Hope it helps. Let us know if you have any questions.

 

Thanks,

Sumeet

Votes

Translate

Translate
5 Comments
Community Expert ,
Jul 05, 2024 Jul 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Make sure you have the most current Nvidia Studio driver installed.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jul 05, 2024 Jul 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

i have newer version still same issue

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jul 05, 2024 Jul 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi sumedhp2019393,

 

We're sorry about the poor experience. We're aware of a similar preview issue & are currently working on it. For the time being, please install the Studio driver prior to version 555.85. Hope it helps. Let us know if you have any questions.

 

Thanks,

Sumeet

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jul 11, 2024 Jul 11, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello @sumedhp2019393,

Thanks for writing in with your bug report. Did you try what @Sumeet Kumar Choubey suggested? Let us know if it worked or not.

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jul 11, 2024 Jul 11, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I will update the status of the bug report, @sumedhp2019393.

 

Thanks,
Kevin

Status Needs More Info

Votes

Translate

Translate

Report

Report